Oslo
Logg inn Kontakt oss

Levering

Vi i Norsk Vedsentral har spesialisert oss i å levere bjørkeved hjem til private, og til bedrifter og institusjoner i og nær de fleste byene i Sør-Norge.
Våre bud leverer i Oslo, Bergen, Trondheim, Lillestrøm, Ski, Hamar, Brumunddal, Moelv, Lillehammer, Gjøvik, Raufoss - og i nærområdene til alle disse byene. Innenfor 40 minutter fra våre åtte vedsentraler leverer vi med standard leveringskostnad.
Vi har norsk, tørr og fin ved på lager, og her er de første ledige tidsrommene for levering av bjørkeved til deg:

loading...

Bæreservice

En 40 liter vedsekk veier ca 15 kg, og er lett å bære for en frisk person.De fleste klarer seg fint uten bæretjeneste. Uten bestilt bærehjelp, blir vedsekkene levert og stablet dit hvor varebilen kan kjøre.

Mange setter pris på ekstratjenesten vår: å få båret veden på plass. Det er en tjeneste eldre og uføre setter spesielt pris på, og hos oss kan alle bestille det. Du kan bestille bæring helt opp i 6. etasje, og du velger bærekategori selv. Her er kategoriene:

  • Utendørs inntil 15 m
  • Garasje/Vedskjul
  • Utendørs over 15 m
  • 1. etasje
  • Kjeller
  • 2.-4. etasje
  • 5.-6. etasje

Prisene for de ulike valgene for bæring finner du i bestillingsskjemaet vårt.

Litt lenger unna?

Vi beregner avstanden til din adresse i skjemaet, basert på tiden det tar å kjøre. Hvis kjøretiden er mer enn 40 minutter, kan vi ikke tilby levering til standard kostnad. I mange tilfeller kan vi likevel levere, men da mot et tillegg i prisen. Du må ta kontakt med oss for å bestille vedlevering, og vi vil gi deg en pris på levering.

Leveringsdag og -tidsrom

Du velger selv når du ønsker å få veden levert, og kan velge blant ledige dager og tidsrom i kalenderen i bestillingsskjemaet når du bestiller. Kalenderen går fire uker fram. Dersom du ønsker levering lenger inn i framtida, velg den siste datoen og skriv hvilken dato du egentlig ønsker i kommentarfeltet.

Du trenger ikke være hjemme

Hvis det er lett å forklare hvordan veden skal plasseres, trenger du ikke være hjemme når vi leverer. Hvis vi må møtes, trenger du heller ikke vente hjemme - vi ringer deg ca 30 minutter før vi kommer til din adresse, slik at du kan rekke hjem.

Bestillingsfrist for levering samme dag

Dersom du bestiller før kl 11, og det er ledig kapasitet, kan du velge levering tidligst samme kveld i tidsrommet 17-2130.
Dersom du bestiller før kl 15:30, kan du velge levering tidligst dagen etter i tidsrommet 09-14.

Om du du bestiller før kl 15:30, kan du velge levering tidligst dagen etter i tidsrommet 09-14. Avtalene våre med budfirma gjør det mulig for oss å levere til en rimelig kostnad, men det er avhengig av at budene kan planlegge rutene innenfor de avtalte tidsrom. Vi vet derfor ikke nærmere når leveringen vil skje hos deg.