Oslo
Logg inn Kontakt oss

Om Norsk Vedsentral

Norsk Vedsentral leverer bjørkeved i sekk i og i nærheten av mange byer i Sør-Norge. Du bestiler på nett, og kan selv velge dag og tid for levering. Trenger du bærehjelp kan du bestille det også.

Vi har drevet med salg av ved siden 2010, og har levert tørr og fin ved til tusenvis av fornøyde kunder i Oslo-området. Nå er vi også i Bergen, Trondheim og i Mjøsbyene. Vår spesialitet er enkel bestilling og problemfri levering helt hjem, når det passer for deg. I nettbutikken vår velger du selv dag og tidsrom for levering, og får bekreftelse med det samme. Vi har god kapasitet, og kan som regel levere samme dag eller neste hverdag.

Vi leverer norsk, naturtørka og kortreist bjørkeved. Det er mange fordeler med det, både i kvalitet og miljøegenskaper. Norske produsenter klarer for tiden ikke å dekke etterspørselen i Norge, og det er en betydelig import fra Øst-Europa. Etter mange år med vedsalg vet vi at det er svært varierende kvalitet på ved som importeres. Vi leverer nå utelukkende norskprodusert ved av høy kvalitet. Veden er produsert på bestilling på Finnskogen i Hedmark, og får år etter år svært gode tilbakemeldinger fra kundene.

Bjørkeveden pakkes og leveres i velfylte 40liters sekker. Sekkene er lette å håndtere og stable. De veier ca 15 kg, og de fleste kan greit bære en slik sekk.

Likevel kan det bli tungt å bære mange sekker. Du kan bestille bæretjeneste dit du trenger det, både inne og ute, opp til 6. etasje eller ned i kjelleren.

Vi har ikke betjente utsalgssteder, og leverer veden på din adresse. Dette setter kundene våre stor pris på, da mange ikke har bil som er egnet for å transportere store mengder med ved. Alt du trenger å gjøre er å legge inn bestilling på nettet - så ordner vi resten.